TR EN

Taze Gıda

Gıda ürünlerinin üreticiden nihai tüketiciye kadar özelliklerini ve gıda güvenliği kriterlerine uygunluğunu koruyabilmesi için soğuk muhafaza, soğuk taşıma ve benzeri işlemlere ihtiyaç duyuluyor. Gıda sektöründeki son trendlere baktığımızda ise taze ve organik ürünlere yönelik talebin arttığını görüyoruz. Bu ürünlerin nihai tüketiciye ulaşması için soğuk zincir sistemlerine olan ihtiyaç her geçen gün artıyor. Tüm bu gereksinimleri Colder Refrigerator ürünleri ile karşılayabilirsiniz.


  1. Armut, kayısı, ayva, kiraz-vişne, çilek-ahududu, nar, elma, nektar, erik, şeftali, incir, üzüm, kornişon: 1-3 °C
  2. Bamya, yeşilbiber, domates, fasulye, yazlık kabak: 4,5-7,5 °C
  3. Domates, karpuz, kavun, muz, patlıcan: 7-10 °C
  4. Salatalık, kabak, kestane, kışlık patlıcan: 4,5-7 °C
  5. Kereviz, lahana, Brüksel lahanası, turp, taze soğan: 0-1 °C
  6. Bezelye, kuşkonmaz, havuç, mantar, incir, maydanoz, enginar, mısır, ıspanak, pancar, pırasa: 0-1 °C
  7. Limon, portakal: 7-10 °C
  8. Patates, erkenci patates: 7-10 °C
  9. Sarımsak, kuru soğan: 5 °C